Diablo Bikes XR1

E-FATBIKES

Onze uitgebreide collectie bestaat uit de beste FatBikes van de hoogste kwaliteit en met de nieuwste technologieën. Elk model is met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd om aan de hoogste kwaliteitsstandaard te voldoen. Elk model is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Of je nu op zoek bent naar een FatBike om naar school te fietsen, of om lekker in de duinen te rijden, wij hebben het perfecte model voor je. Onze FatBikes zijn voorzien van de nieuwste technologieën en materialen om het fietsen zo comfortabel en moeiteloos mogelijk te maken.

XR2 (4)

XR1 (4)

X1 (3)

STORM (3)

FAT CITY SMART (3)

Diablo Bikes XR1

Fatbikes

Onze uitgebreide collectie bestaat uit de beste fatbikes van de hoogste kwaliteit en met de nieuwste technologieën. Elk model is met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd om aan de hoogste kwaliteitsstandaard te voldoen. Elk model heeft dikke banden, een aluminium frame en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Of je nu op zoek bent naar een fatbike om naar school te fietsen, of om lekker in de duinen te rijden, wij hebben het perfecte model voor je. Onze fatbikes zijn voorzien van de nieuwste technologieën en materialen om het fietsen zo comfortabel en moeiteloos mogelijk te maken.

XR2 (4)

XR1 (4)

X1 (3)

STORM (3)

FAT CITY SMART (3)