Diablo Bikes X1

CONTACT

Contact

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is een E-Fatbike?

Een E-Fatbike is een fiets met extra dikke banden, meestal tussen de 3,8 en 5 inch breed, die ontworpen zijn om te rijden op zachte ondergronden zoals sneeuw, zand en modder.

Kunnen E-Fatbikes op normale wegen worden gebruikt?

Ja, E-Fatbikes kunnen ook op normale wegen worden gebruikt. Hoewel de dikke banden enigszins zwaarder en trager kunnen aanvoelen op harde oppervlakken, kunnen ze nog steeds comfortabel en stabiel rijden op asfaltwegen.

Zijn E-Fatbikes moeilijk te onderhouden?

E-Fatbikes vereisen iets meer onderhoud dan gewone fietsen vanwege de extra breedte van de banden. Het is belangrijk om regelmatig de bandenspanning te controleren en te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze goed blijven presteren. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig de ketting en andere bewegende onderdelen te smeren en te reinigen om ervoor te zorgen dat de fiets soepel blijft rijden.

Kan ik een E-Fatbike gebruiken voor woon-werkverkeer?

Ja, E-Fatbikes kunnen ook gebruikt worden voor woon-werkverkeer, vooral als de route onverharde wegen, paden of sneeuwachtige omstandigheden omvat. Houd er rekening mee dat de extra breedte van de banden enigszins trager kan aanvoelen op asfaltwegen.

NEEM CONTACT OP MET ONS